ThingWorx IIoT ? Industrial Internet of Things Platform

Udnytter du den information som dine produktionsenheder eller produkter skaber ? Thingworx IoT forbedrer dine muligheder for at optimere og træffe gode beslutninger ved at eksponere operationelle data for real-time monitorering eller yderligere analyse.

thingworx IoT infrastruktur

Thingworx Teknologi Platformen giver dig en komplet IoT infrastruktur. Med stærk support for protokoller og sensorer og elegante muligheder for hurtigt at skabe mash-ups af data fra mange kilder stort set uden programmering har det aldrig været lettere at IoT-enable dine produkter eller din fabrik. I fremtiden vil alle produkter være på nettet. Vil dine ?

Thingworx platform udmærker sig på forskellig vis: Support for langt over 100 industristandard protokoller via Kepware sikrer at dine devices kan forbindes og gøres synlige for Thingworx iot Composeren. Med Thingworx Composeren linkes datakilder til widgets og dine data kommer live på nettet med et minimum af kodning. Systemet lærer normalbilledet af din drift at kende og kan sende alarmer hvis dette ændres.

Systematisk analyse af dine data kan eksponere sammenhænge som du ikke var klar over og bidrage til bedre drift og produkter. Integration til Augmented Reality åbner mulighed for at se live data overlejret den virkelige verden. Det igen åbner mulighed for opbygning af interaktive trænings- eller vedligeholdssystemer. Du kan drive din Thingworx-installation selv eller som cloud-løsning.

Econocap hjælper dig gerne med at komme i gang med IoT. Hos Econocap er de eksperter i CAD/CAM/CAE og PLM og servicerer mere end 400 kunder i dansk industri med sparring, konsulentassistance og dansk hot-line fra to kontorer i henholdsvis Jylland (Kolding) og på Sjælland (Hørsholm).

Econocap A/S er en del af Econocap-gruppen som udover i Danmark findes repræsenteret i Sverige, Finland og Tyskland samt Polen, og koncentrerer sig om produkter fra PTC (www.ptc.com) samt produkter, som supplerer disse.

Kategorier: Computer og IT