Sommerferien går så småt på hæld og ingen længe starter skolen op igen. Nogen ved allerede hvad de skal, og andre tænker måske allerede på, hvad de skal efter sommerferien 2019. Her er efterskole en super mulighed.

Frøslevlejrens efterskole er en kreativ efterskole, som tilbyder linjer inden for musik, dans og teater. Derudover har man også mulighed for at tage linjefag inden for musical, film, lyd og lys samt flere andre spændende fag. Musikefterskole har ligesom den gængse folkeskole også fokus på indlæringen af de boglige fag, og på Frøslevlejerens Efterskole, kommer man som elev også på den årlige studietur, som eksempelvis kan være til London eller Berlin.

Som noget lidt nyere i den danske skole, har man på Frøslevlejerens Efterskole også fokus på eSport og Gaming. I eSport og Gaming handler det om langt mere end blot det at spille, og på efterskolen lærer man, gennem undervisning, om taktikker, udholdenhed, strategi og meget meget mere. Ydermere lærer man som elev også, hvordan en pc er opbygget, så man både får indsigt i den spilmæssige og den tekniske del af hele eSport og Gamingkulturen.

Computeren er således et vigtigt redskab i hele skolens undervisning. Man kan både gå i 9. klasse, i 10. klasse og skolen tilbyder 9. og 10.klases afgangsprøver, ligesom man kender det fra folkeskolen. Har man lyst til at komme på besøg på skolen for at danne sig et indtryk og ikke mindst for at finde ud af, om Frøslevlejerens Efterskole kunne været et sted, man gerne vil bruge et skoleår, afholdes der på udvalgte søndage i løbet af året, besøgsdage fra 14:00-16:00, hvor man kan komme forbi. Her kan man, ganske uforpligtende, få en snak med lærere og elever, få indblik i hvordan en uge er på skolen samt få en rundvisning. Det giver ofte et mere nærværende indtryk af, hvordan det er, når man selv får lov at snuse til tingene.

Kategorier: Uddannelse & Ledelse