Tag på virtuel gåtur i virksomheden

Man siger at billeder siger mere end 1000 ord. Forestil dig så lige hvilken oplevelse et virtuel panorama billede giver? Hvorfor nøjes med billeder på jeres hjemmeside, når I kan lave et 360 graders panorama billede af virksomheden? Det er en virkelig smart, innovativ og helt ny måde at illustrere bygninger, monumenter og steder visuelt på. Det er imponerende hvad man kan få lavet i forhold til omkostningerne. Så der er ikke andet end at sige, vis hvad I er stolte af og hvem I er med panorama billeder af en Google fotograf. Det er værd en krone værd.

Virtuel oplevelse ligesom Google streetview

Med avanceret udstyr kan man i dag lave en imponerende virtuel oplevelse af hvem I er som virksomhed. Det fungerer faktisk ligesom Google Streetview. Forskellen er bare, at det er en gåtur gennem eller rundt om jeres bygning frem for gaderne i Google Maps. Det er en helt ny måde at skabe et spændende image på som sender signalet om, at man er innovativ og åben som organisation. Der bliver lavet et panorama billede af en Google fotograf som derefter opsættes på jeres hjemmeside. Besøgende på siden kan derefter navigere sig rundt på billede som ved Google streetview ved hjælp af piletasterne. Man skal ikke være bekymret for om det kræver specielle browsere at åbne det op. Det fungerer på almindelige webbrowsere. Er man lidt i tvivl om hvilken effekt det har, skal man se det imponerede galleri af Panorama billeder i Kolding som virtuelledanmark.dk har på deres hjemmeside. Lær mere om skal være noget for jer.

Museer kan skaffe flere besøgende

Med en virtuel gåtur om seværdigheder eller et af museernes monumenter og skulpturer, får man et helt andet indtryk af stedet. Panorama billeder giver en helt anden oplevelse end almindelige billeder. Forskellen er netop at man på billeder ikke får det samme indtryk af højder og dimensioner som man kan med Panorama billeder. Kolding hus har benyttet sig af panorama billeder, og man kan på den måde vise sit sted frem og skabe større opmærksomhed omkring museet over for besøgende. Og forhåbentligt skabe nysgerrighed omkring stedets seværdigheder.

Kategorier: Elektronik