Står du måske og skal afholde et stort arrangement?
Og vil du gerne varte dine gæster op med en lækker omgang sommerbuffet bestående af god mad?
Så læs med her, og lær hvordan du opbygger den perfekte buffet!

Det er først og fremmest vigtigt at buffeten passer til sæsonen og vejret i denne sæson.
Det vil sige, at om sommeren så vil en let buffet bestående af grillkød, kartoffelsalat og andre lækre sommersalater passe perfekt ind – til gengæld vil det passe bedre med varmt mad som suppe, lækkert kød, flødekartofler og lignende passe bedre til de kolde dage, så kan dine gæster holde sig varme i kulden.

Sørg for at bordet er gennemført og at der ikke mangler noget – derudover er det bedst at sætte maden i en form for rækkefølge, så folk kan sammensætte salaten samme sted, tilbehør som kartofler et andet sted, osv – så kommer der et lettere flow når gæsterne skal hente mad, istedet for at de skal rende rundt om bordet flere gange for at finde de diverse ting.

Til sidst er det smart at finde drikkevarer som passer til maden!

Kategorier: Mad og Sundhed