Fundamentalt set, er Øjenkontakt også en vej ind i sjælen på en anden person. øjenkontakt er ofte det som mangler mellem voksne, der er vokset fra hinanden i forholdet. Det kan være super svært, at skulle vedligeholde, hvis det er man også har en partner som virker lidt opgivende. Det kan også være, at man selv føler en trang til at kaste håndklædet i ringen efter mange års ægteskab. Det er i hvert fald her, at mange mister lysten og vælger at give op.

Det behøver dog ikke altid at være løsningen, da man også sagtens kan finde nogle alternativer, der også kan vise sig at være løsningen på ens interne konflikter. Et parforhold byder på mange spændende og udfordrende dynamikker, som kan være svære at formidle eller bearbejde selv. Her kan man ofte have brug for professionel hjælp. En hjælpende hånd, som man også kan finde her online i dag.

Et forhold der står til og kunne reddes

Selvom “småting” som Manglende øjenkontakt mellem voksne, kan virke ret så ubetydeligt på overfladen, kan det på underfladen have en langt større rolle i ens opfattelse af forholdet. Mærker man ikke nærvær fra ens partner, på samme måde som man selv deler ud af den. Så er det ofte også noget, som kan lede til, at man føler sig uønsket eller u attraktiv. Det er skadende for forholdet, og det leder tit og ofte til at personen går andet sted hen for at finde den nærvær.

Så i stedet for at give slip, fordi at gå fra hinanden ville skabe endnu større kaos end en opgivende partner, vælger man at gå ud og finde det andet sted. Så har man lige pludselig skabt noget spænding for sig selv, og man kan komme hjem til en partner og være tilfreds med en snak om dagen på arbejdet og et enkelt godnat kys. Man går jo bare ud og finder spændingen et andet sted, et hul som mange par har gravet for sig selv.

Kategorier: Ikke-kategoriseret