Udfører man arbejde som er farligt, eller arbejder man i højrisikozoner, hvor der er fare for, at man kan styrte ud over en kant, eller slå hovedet op i noget tungt, er det alfa og omega, at disse farezoner er afmærket på korrekt vis, således man kan se, at man skal passe på!

En måde hvorpå man kan afmærke på en sikker og ikke mindst opmærksomhedsskabende facon er ved hjælp af et safety bumper. Bumper eller safety bumbers er ‘klistermærker’ og bånd, der både advarer (ved hjælp af sine kraftige signalfarver i eksempelvis rød eller gul) og samtidig beskytter hovedet, fordi de absorberer stødet, hvis man kommer til at banke hovedet mod den hårde flade, som safety bumperen er påsat.

Uanset om man er erhvervsdrivende eller privat, kan man have brug for bumpers. Bumper kan man købe hos det danske firma www.realsap.com, der netop forhandler safety bumpers. De steder hvor man typisk ser safety bumbers i brug er eksempelvis på byggepladser og i lagerbygninger. Sikkerhed er altafgørende, og man kan aldrig købe sig til nok sikkerhed.

Som sagt kan sikkerhedsbumpers afhjælpe skarpe kanter og hårde overflader. Det gør ondt, hvis man rammer hovedet imod et spidst hjørne eller en skarp kant, og det er netop dette, at en sikkerhedsbumper kan nedbringe risikoen for sker. Hos Real Safety kan man få sikkerhedsbumpers, som både kommer i de kraftige signalfarver, men faktisk kan man også købe nogle sikkerhedsbumpers, som ikke er i så tydelige farver. Der er således Bumpertil ethvert behov.

Ønsker man råd og vejledning i forhold til sikkerhed på arbejdspladsen, kan man med rette tage kontakt til Real Safety (www.realsap.com). De giver gerne råd og sparring til både private og virksomheder, så man kan være sikker på, at man beskytter sig selv, sine medarbejdere og omgivelserne på den helt rigtige måde,

Kategorier: Ikke-kategoriseret