Der er nok mange af dem, som ryger, der har dårlig samvittighed, hver gang de tænder en cigaret. Mange ved jo godt, hvor usundt det faktisk er. Og hvor mange dødsensfarlige sygdomme det rent faktisk kan føre til. Men på trods af dette faktum, s?? er det stadigvæk svært for rigtig mange, at lade være. Derfor er det godt, når der kommer produkter på markedet, som kan gøre det en lille smule lettere, at holde sig fra sådanne dårlige vaner. For eksempel kan man begynde at ryge på el smøg. Det smarte ved en el smøg er, at den på mange måder minder om en rigtig cigaret, det er bare meget bedre at ryge på den i stedet for en rigtig cigaret.

Kom af med den dårlige lugt

En af de ting, som mange rygere også bliver anklaget for, er at det lugter, når de ryger på deres tobakscigaretter. Men hvis man ryger på el smøg, så kan man få den e væske man skal bruge til med forskellige sjove smage. Og det sætter sig i dampen, som får en duft af den smag man har valgt. Hvis man godt kan lide at skifte, så kan man have flere forskellige slags e væske, som man kan skifte imellem. Så hvis man den ene dag får lyst til lakrids og den næste dag menthol, så kan man bare skifte, som det passer en.

Bedre for omgivelserne

Så er der jo selvfølgelig også den fordel, at når man ryger på e cigaret, at det er bedre for omgivelserne. For man påvirkes nemlig ikke på samme måde for passiv rygning, når man indånder den damp, som der kommer ud af en e cigaret. Så på alle måder, er en e cigaret det gode valg, hvis man bekymre sig både om sig selv og sine omgivelser. Man kan læse mere omkring produktet hvis man følger linket her. Her kan man også finde og købe e batterier og , hvis man får mod på at prøve. Og hvis man allerede har en, kan man finde væske i nye smagsformer.

Kategorier: Elektronik