Søger du hurtigt og effektivt malerfirma til fornuftige priser, er Kaj Vejby & Søn et godt valg.

Kaj Vejby & Søn er et Malerfirma i Hjørring, hvor du får kvalitet i særklasse. De udfører alle former for maleropgaver med største ekspertise og ikke mindst med brug af kvalitetsmaterialer. Firmaet kan tilbyde dig ekspertise indenfor en lang række områder, f.eks. tilbyder firmaet hurtig og effektiv malerarbejde, erfarne håndværkere og kvalitet i arbejdet.

Mange typer opgaver

Kaj Vejby & Søn byder på alle former for maleropgaver. Her finder du veludført håndværk i mange spændende varianter. Firmaet har bl.a. på stor ekspertise inden for facaderenovering, gulvbehandling, behandling af lofter, vægmaling og andre maleropgaver, f.eks. opgaver med bladguld.

Dertil stor ekspertise inden for en række specialopgaver som eksempelvis opsætning og efterbehandling af akustiklofter, opgaver med brandhæmmende maling og meget mere.

Facaderenovering

Trænger din facade til renovering?
Kaj Vejby og Søn giver dig forskellige muligheder til at få repareret eller opfrisket din facade.
Til facader bruges der blandt andet kvalitets produkter fra det unikke KEIM, som er UV-modstandsdygtige og derved ikke blegner i løbet af årene.

Den udvendige isolering klares med produkter fra Rockidan, der både får dit hus til at fremstå flot og kan give besparelser på varmeregningen.

Sprøjtemaling

Malerfirma Kaj Vejby og Søn udfører mange forskelligartede maleropgaver, heriblandt sprøjteopgaver og tilbyder sprøjtning af emner i materialer som aluminium, plast og stål. Så mangler du hjælp til maling af eksempelvis køkkenlåger eller møbler, kan vejbyogson.dk hjælpe dig.

Firmaet går op i at levere et godt stykke arbejde, og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Kontakt Kaj Vejby & søn hvis du vil vide mere.

Kategorier: Hus og hjem