Min veninde og jeg er lige flyttet ind i vores drømmelejlighed. I den forbindelse har vi sammen været ude og kigge på møbler og forskellige ting til lejligheden. Jeg havde forelsket mig i en plante som jeg købte inden vi inden vi flyttede ind. Min veninde og jeg kan rigtig godt lide dyre ting som er specieldesignet. Min veninder sendte mig en dag et link med hjemmesiden Lamper4u.dk På hjemmesiden har de mange flotte lamper og min veninde havde fundet en flot lampe, som hun gerne ville have at vi skulle have i vores entré. Da jeg senere samme dag snakkede med hende, havde hun bestilt en af de mange flotte designerlamper. Da vi flyttede ind fik vi hendes far til at installere lampen. Den er så flot og passer perfekt ind i vores nye flotte lejlighed.

Detalje shopping

Min veninde og jeg har nu så småt indrettet os i drømmelejligheden. Vi har de fleste møbler, en del lækkert køkkengrej og alt hvad en pige med en god sans for indretning ville drømme om. Det eneste vi har manglet har været en god og ordentlig belysning i flere af vores rum. Vi har derfor siddet de sidste dage og kigget på standerlamper og på loftlamper. Vi har især kigget efter designerlamper, da vi gerne vil have at vores lamper passer til stilen i resten af vores hjem. Vi har begge to fundet en loftslampe som vi godt kan lide og bestilte i går aftes begge loftlamper. I dag ringede det på døren. Uden for døren stod en mand som ville levere vores lamper. Min veninde og jeg ringede straks til min venindes far, som straks kom og installerede vores nye lækre designerlamper.

Kategorier: Sport og friluftsliv