Vi er nu officielt trådt ind i et nyt år, endda et helt nyt årti! Det virker i mine øjne næsten helt surrealistisk at se tallet 2020, men det har helt sikkert også noget at gøre med min dejlige forståelse for begrebet ‘tid’ eller mangel derpå, f.eks. kan jeg stadig blive overrasket over, at året 2016 rent faktisk var mere end to år siden.

New year, new me

Et nyt år betyder også, at de sociale medier fyldes med opslag omkring “new year, new me”. Så nu er en god tid til at reflektere over det forgangne 2019 og sætte nytårsfortsætter, som man måske eller måske ikke kommer til at bryde inden for kort tid. For at undgå jeg skuffer mig selv over mislykkede mål om ugentligte fitness-besøg, har jeg i stedet valgt at være mere realistisk. Derfor har jeg sat som mål, at jeg vil rejse mere. Jeg vil opleve mere af verdenen og bide livet i låret som man siger. Her er Japan en af mine helt store destinationer på programmet. Dog er nytårsforsættet på midlertidigt hold indtil sommer, hvor temperaturen forhåbentligt er steget bare en smule. Under alle omstændigheder bliver det mit første nytårsfortsæt, jeg faktisk kommer til at overholde.

Kategorier: Computer og IT