Hvorfor er det vigtigt at have vejhjælp? 4 gode grunde

1. Økonomi

Måske lyder det som en dyr post at skulle betale for et abonnement på vejhjælp? Men det kan klart betale sig I længden. Hvis uheldet er ude og din bil ikke vil starte, går i stå, sidder fast eller andet, kan det nemlig være en dyr affære at skulle betale for at få den transporteret til nærmeste værksted.

2. Hurtig hjælp

Du kan hurtigt få hjælp til, hvilket problem du end måtte have med din bil.

3. Hele EU

Vejhjælp dækker ofte i hele EU, og du kan derfor sikre dig selv på en bilferie.

4. Ny transport

Uden vejhjælp står du på hændelsesstedet uden videre transport for dig og din familie. Med vejhjælp tilbydes du ofte persontransport og evt. billeje indtil din bil er klar igen.

Bliv hjulpet videre med Din Bilpartner

Men hvor skal du vælge at tegne et abonnement på vejhjælp? Hvad med ved dit foretrukne autoværksted, som i forvejen ved hvad du har brug for?

Din Bilpartner tilbyder nemlig vejhjælp 24 timer i døgnet, der dækker alt fra starthjælp til fritrækning, til døroplukning og hjulskifte. Der er også mange fordele inkluderet i et vejhjælpsabonnement ved Din Bilpartner, som f.eks.

– Persontransport af fører og passagerer
– Transport til Din Bilpartner værksted
– Mulighed for lejebil i op til 3 dage
– Bugsering til nærmeste værksted i hele EU – inkl. Campingvogn eller trailer.

På deres hjemmeside kan du læse endnu mere om, hvordan Din Bilpartner hjælper dig videre og om dækninger og fordele ved at vælge Din Bilpartner vejhjælp

Din BilPartner er en kæde af kompetente autoværksteder, hvor personalet hele tiden videreuddanner sig. Så når din bil bliver transporteret via vejhjælp til værkstedet, så står de klar til at hjælpe dig og din bil videre. Udover vejhjælp tilbyder Din Bilpartner også almindelig reparation og service, bilsalg og leasing og reparationssikring – og du kan foretager bookinger via et smart online bookingsystem.

Kategorier: Biler og sjov