Når der skal holdes fest eller arrangeres hvilke som helst arrangementer er der meget, som skal forberedes. Det kan være dekorationer, musik, udlejning af telte og mad, bare for at nævne nogle få. Et yderst vigtigt element for at holde et vellykket arrangement er maden. Maden kan ofte være det der gør festen til en succes, men den kan også være med til at ødelægge hele arrangementet. Det er derfor vigtigt at være vel forberedt når det kommer til dette, i nogle tilfælde, svære valg.

Mad ud af huset

Hvis man befinder sig på Sjælland, er det en rigtig god idé at overlade madlavning til de yderst professionelle og dygtige kokke hos Frimann’s Gourmet. Dette yderst populære firma står for at levere mad ud af huset i København og overalt på Sjælland, og er blevet vældig populært. Det er kokken Claus Frimann der startede det hele, og ser stadigvæk til at maden er af højeste kvalitet og opholder kundens synlige og smagfulde krav.

Private fester og større arrangementer

Har du inviteret familie og venner til fødselsdagsfest i haven en lun sommeraften eller skal dit firma holde julefrokost for flere hundrede mennesker, er det Frimann’s Gourmet du skal have fat i. Du er blot et klik væk fra en enestående gastronomisk oplevelse. Flere oplysninger om dette findes her: Mad ud af huset København.

Alt hvad hjertet begærer

Frimann’s Gourmet leverer alt hvad hjertet begærer inden for smagfuld, elegant og eksklusiv madlavning. De har fx forår/sommerbuffet, italiensk buffet, den klassiske festbuffet, tapas i utallige sammensætninger, 80’er buffet og mange flere. Så skal du holde bryllupsfest, fejre rund fødselsdag eller holde et kæmpe stort arrangement, skal du blot kontakte Frimann’s Gourmet, enten telefonisk, elektronisk eller blot ved at besøge deres hjemmeside: www.frimannsgourmet.dk.

Kategorier: Mad og Sundhed