Der kan være stor forskel på mode, når det drejer sig om henholdsvis kvinder og mænd. Ikke desto mindre har det altid været sådan, at de fleste både mænd og kvinder kan lide gøre sig pæne for sig selv og hinanden. Til dette kan bruges forskellige remedier. Tøj, sko og hår har gennem tiderne haft en grundlæggende rolle. Der, hvor man virkelig kan skille sig ud, er på smykkerne. Smykker har en stor signalværdi, og kan sige noget om, hvilket samfundsniveau bæreren befinder sig på; altså hvor kostbart er smykket. Smykker kan også sige noget om femininitet eller maskulinitet.

 

Uniwatches til dig med høje forventninger

En af de onlinebutikker, der sælger mange forskellige mærker smykker, er Uniwatches. Uniwatches sælger mest af alt ure til mænd og dameure. Af mærke ure til kvinder er der masser af forskellige mærker i forskellige priskategorier. Blandt andet sælger uniwatches mærke ure til kvinder: Seiko, Daisy, Casio og Citizen ure. Mange af mærkerne har været i handlen i årtier, men er gennem tiderne blevet tilpasset moden og den tekniske udvikling. Ure til kvinder har i dag mange forskellige udtryk, former og faconer. De fås også i forskellige metaller og forskellige farvede remme. Er man vild med selve uret men mindre vild med urremmen, så forhandler Uniwatches også urremme, så man har muligheden for at forandre udtrykket i ure til damer.

 

Piloture, dykkerure og radiostyrede ure

Klikker man ind på Uniwatches internetbutik, kan man se, at butikken også handler med ure, der tilbyder flere forskellige unikke funktioner. Det kan f.eks. være piloture, der er designede med inspiration fra instrumenterne i de mest kendte flyvemaskiners cockpit. Disse ure er nemme at aflæse både nat og dag. Dykkerurene er vandtætte til minimum 20 ATM, hvilket er det, der kræves til friluftsdykning. Endelig er der de radiostyrede, der har en præcision på ned til et millisekund, da de styres af et standardiseret radiosignal.

Kategorier: Ikke-kategoriseret