Er det tid til, at haven skal forkæles med nye havemøbler, eller skal terassen have en opgradering i form af en solseng, så bør man ikke snyde sig selv for et besøg hos Stenløse havemekka et sandt Havemekka af ting til haven og terassen! Stenløse havemekka

Hos Stenløse havemekka er udvalget enormt stort. Her får man alt ligefra udendørs havemøbler, cafesæt, parasoller, borde som kan monteres på altanen til swimmingpools, tilbehør til swimmingpools og meget meget mere. Hvad med en solvogn, man kan ligge og sole sig på i haven om sommeren, måske med en kølig drink ved siden af. Eller et par smukke havehynder, så man sidder blødt i havemøblerne. Der er vældig meget at kigge på og ikke mindst købe hos Stenløse havemekka.

Udover de almindelige gode priser, som Stenløse Havemekka har på sine varer, kører de også tilbud på blandt andet det, de kalder afhentningstilbud. Afhentningstilbud er varer, som er sat ekstra meget ned, og som man kan komme og købe og selv fragte hjem fra butikken. Her kan man virkelig gøre et godt tilbud.

Stenløse Havemekka startede tilbage i 1999 og er siden da vokset sig til en større og større butik, som foruden butikken nu ogsæ tæller en stor 1000 m2 udstilling med havemøbler samt webshoppen www.havemekka.dk/ Stenløse Havemekka har åbent alle ugens dage (helligdage undtagent) og med sine langt over 25 års erfaring indenfor havemøbler og artikler til haven, kan man trygt gå til Stenløse Havemekka, når man skal handle havemøbler, swimmingpools eller mange af de andre ting, man kan købe hos Stenløse havemekka.

Firmaet importerer selv deres varer fra Asien, og det betyder, at de på forhånd kender den gode kvalitet af de varer, de sælger sine kunder. Uanset om man køber i butikken, eller om man bestiller på webshoppen, får man de samme lave priser og den samme gode kvalitet.

Kategorier: Hus og hjem