Outsourcing af IT gør din virksomhed mere effektiv

Efterhånden som virksomhederne bliver mere og mere specialiserede kan det blive noget af en udfordring at skulle varetage det hele selv. Det gælder stort set hele flowet i virksomheden. Lige fra frokosten i kantinen, varetagelse af grønne planter til regnskab og support af softwaresystemer. Med ordet ’outsourcing’ peger man på det, at man betaler en anden virksomhed for at varetage nogle af virksomhedens behov og opgaver. Handlingen har altid fundet sted, f.eks. i forbindelse med vinduespudsning og maling af facader. I dag forbinder man det mere med de større tekniske opgaver som f.eks. hosting website eller service af virksomhedens software- og logistikprogrammer.

Få hjælp til hosting

Søger man efter hosting Danmark og søger et it firma København, så er HostingKompagniet et rigtigt godt bud. HostingKompagniet tilbyder hjælp på flere forskellige fronter, og man kan læse mere på https://hostingkompagniet.dk/ om, hvordan de kan hjælpe med hosting, IT-sikkerhed og IT-support. Virksomhedens hjemmeside giver et godt indblik i, hvordan HostingKompaniet it hjælper de enkelte virksomheder.

 

Det er hverken for stort eller for småt

HostingKompagniet hjælper små- og mellemstore virksomheder med at hoste både software og hardware. I hvilken grad afhænger helt af den enkelte virksomheds behov. HostingKompagniet tilbyder både store og små pakker indenfor it-løsninger. Men selv HostingKompagniet kan have brug for hjælp, og derfor har de indgået partnerskaber, der kan gøre dem stærkere i deres kundearbejde. Blandt andet har de indgået partnerskab med Zitcom A/S, der er stærke på sikkerhedsfronten, NaviWorld, der er erfaren i NAV-løsninger, Heimdal Security, der er eksperter i cybersikkerhedsløsninger, Uniconta, der er Erik Damgaards lynhurtige cloud-baserede økonomisystem samt KeyBalance, der er et solidt ERP-system.
Sidder du lige nu i en virksomhed og har spørgsmål til disse eller andre systemer, så er du velkommen til at ringe til HostingKompaniet for at få en snak om dette. HostingKompagniet sidder fysisk i Herlev, men kan nås fra hele landet via telefon eller email.

 

Kategorier: Computer og IT