De fleste kvinder kan nok nikke genkendende til, at de, i hvertfald på et eller andet tidspunkt, har haft en drøm om et rigtig prinsessebryllup med alt, hvad der dertil høre; især Bryllup på slot. At et slot netop skulle udgøre rammerne for, hvor ballet skulle stå. De fleste tænker nok også, at et sådan bryllup er både dyrt og besværligt, men det behøver det ikke nødvendigvis at være.

Hold slotsbryllup på Gavnø Slot og få en uforglemmelig dag for både brud, brudgom og gæster. Slotsbryllup og bryllupsfest på Gavnø Slot er ensbetydende med, at det vil det være Gavnø Slotsbyggeri, som danner rammen for selve bryllupsfesten. Udover de smukke indendørsarealer, har Gavnø også en eventyrlig smuk have, som bestemt er et besøg værd. Ja faktisk danner den et perfekt udgangspunkt for de obligatoriske bryllupsbilleder, både for brudeparret og for gæsterne.

Bryllup på Gavnø Slot er ikke nødvendigvis en foruddefineret pakke. Man kan nemlig selv bestemme, om man vil medbringe sin egen kok/kogekone eller -mand, eller om man i stedet vil vælge at holde det hele ‘in house’. Gavnø Slot kan tilbyde sine egne produkter i form af kød, nemlig deres Galloway kvæg, såvel som øl fra eget bryggeri. Det giver altså endnu flere muligheder for en totaloplevelse, når festen foregår på Gavnø Slot.

Udover selve festen kan også vielsen foregå på Gavnø Slot. Udenfor i den eventyrligt smukke have, findes vielsesplænen under et stort bøgetræ, som er perfekt for en vielse i forårs- eller sommersolen. Ydermere kan man også, hvis man hellere vil vies i kirke, blive viet i Vejlø Kirke, som ligger tæt på Gavnø Slot. Som prikken over i’et, uanset om man vil vies i haven eller i kirken, kan man leje Gavnø Slots Rolls Royce, så man bliver godt kørende som nybagt brudepar. Der er virkelig kælet for alle detaljer på Gavnø Slot.

Kategorier: Ikke-kategoriseret