Er dine tænder ved at blive noget nedslidte, og bor du i den øverste del af Jylland, så er der hjælp at hente hos Tandprotesehuset, hvor gamle tænder bogstaveligt talt kan byttes til nye. De dygtige tandteknikere i Aalborg laver tandproteser dagen lang og er derfor trænet til at hjælpe alle med at få de flotteste kunstige tænder.

Det gode overblik

Overvejer du hvilken tandprotese, du har brug for, så tilbyder Tandprotesehuset rådgivning, inden du kaster dit ud i processen med at få et godt gebis. En klinisk tandtekniker i Aalborg kan rådgive dig om de forskellige muligheder, du har for at få fornyet dit tandsæt. Det bedste er selvfølgelig, at tandteknikeren ved selvsyn ser din tandsituation, men oftere er der brug for en hurtigere rådgivning. Det kan være vigtigt for dig at vide, hvilke løsninger der vil være at vælge i mellem. Har du brug for en helprotese, en delprotese eller en tryklåsprotese? Hvor mange tænder har du, der skal erstattes med en proteseløsning?

Disse tandteknikere i Aalborg kan forklare dig, at en hel- og delprotese kræver lidt arbejde af din tunge og dine kinder for at holde sig godt fast, når du tygger eller snakker. Til gengæld er det den billigste løsning. En tryklåsprotese derimod er en protese, der ved hjælp af forskellige løsninger kan låses fast på de andre tænder eller i et eller flere implantater. Denne løsning bliver selvfølgelig dyre, men det er også den løsning, der føles mest naturlig, og som kræver mindst arbejde for din tunge og dine kinder. Desuden kan den laves uden ganeløsning.

tandtekniker_aalborg

Med eller uden din egen tandlæge

Tandprotesehuset laver også andre tandbehandlinger end tandproteser, og du har dermed mulighed for at forene alle dine behandlinger det samme sted. Vil du stadig gerne have din egen tandlæge med på sidelinjen, så vil Tandprotesehuset meget gerne arbejde sammen med din egen tandlæge. Det, der er i højsædet er, at du får den bedst mulige oplevelse og tandprotese, der matcher dig.

Økonomisk tilskud

Desværre hænger alle menneskers tandtilstand ikke altid sammen med deres økonomi. Det kan mærkes på mange menneskers tænder, at de bliver slidte med årenes slidtage. Hvis der ikke har været råd til at spare op igennem de levede år, eller hvis helbredet har ført til overførsels-overenskomst, så kan der være brug for at søge om tilskud ved kommunen. Tandprotesehuset vil meget gerne hjælpe med et overslag, der kan stiles til Kommunen, helt uden beregning. Det er ikke uden grund, at Tandprotesehuset har en kundetilfredsheds vurdering i toppen.

De bedste materialer

Tandprotesehuset køber alle materialer hos de bedste leverandører. De kunstige tænder laves på eget dansk dentallaboratorium, som ligger i forbindelse med tandteknikerklinikkerne. Det hele sker lokalt. Mens du er i undersøgelse, kan du finde dig tilpas i de nyeste og behageligste undersøgelses-stole. Udover klinikken med tandteknikere i Aalborg, har Tandprotesehuset også klinikker i Brørup, Esbjerg, Frederiksberg, Højbjerg, Kolding, Lyngby, Næstved, Odense, Risskov, Roskilde, Silkeborg, Skanderborg, Sønderborg, Vejle samt Viborg. Alle har ret til et fedt tandsæt.

 

 

Kategorier: Ikke-kategoriseret