Har du et barn, som lider af inkontinens. Så ved du helt sikkert også, hvor stort et problem det kan være, at passe ind i en normal hverdag. Fordi man hele tiden har en frygt for, at der skal ske et uheld på steder, hvor det ikke altid er så praktisk. Heldigvis findes der flere forskellige hjælpmidler, som man kan bruge i sådan en situaiton. Som man uden at kunne se det, kan benytte sig af i hverdagen. Det kunne for eksempel være de smarte børneur med alarm, som aktiveres, når det fornemmer at det er på tide, at gå på toilettet. Sådan så man kan nå derud, inden der sker et uheld.

Læs mere om, hvordan man bruger vibrationsuret

Det smarte ved denne løsning er, at man får et vibrationsur om håndleddet, som ved første øjekast bare ligner et helt almindeligt ur. Andre vil altså ikke kun se funktionen ved uret. Men når sensoren fornemmer, at det er på tide at gå på toilettet, så giver den en besked til barnet, som så ved at det er tid. På den måde kan man undgå de fleste uheldige situationer. Mange folk med inkontinens kan have en tendens til at isolere sig selv lidt, fordi de er bange for at der skal ske uheld ude i det offentlige rum. Men med denne løsning, har man altså ikke noget at være nervøs for.

Se de smarte produkter inde på hjemmesiden

Hvis man klikker sig ind på hjemmesiden, så kan man se mere om de smarte produkter, som man kan købe. Det er Dryandcool, som står for at producerer de smarte ure med tilhørende undertøj. Så hvis man gerne vil vide mere om disse, så finder man altså alle de informationer, man har brug for i den sammenhæng inde på hjemmesiden. Har man tidligere brugt meget energi på at være frustreret over situationen. Så kunne det måske netop være en løsning som denne, der kan hjælpe en ud af den situation, og give glæde igen.

Kategorier: Ikke-kategoriseret