På et tidspunkt i løbet af vores liv, er det normalt at blive ramt af en livskrise. Det kan være grundet skilsmisse, en kæres død eller noget helt tredje. Vi oplever alle, at man på et tidspunkt i sit liv føler sig ked af det, ikke føler man er god nok eller elsket. Den eneste løsning på at få det bedre er at man taler om det.

Få en professionel samtalepartner

Nogle gange kan det være svært at tale med ens nærmeste om problemer. Der kan være mange grunde til dette, men ofte er det fordi ens nærmest er selv indblandet. Man kan ofte have brug for at tale med en ‘fremmede’, som ser mere objektivt på situationen. Man er også bange for at udstille sig selv overfor ens nærmest, og derfor kan det være en god ide at få en professionel samtale partner.

Overvej psykoterapi

Terapi med en professionel samtale partner kan hjælpe en til at komme ud af livskrisen. Som professionel terapeut har man ikke følelserne i klemme, og kan derfor se mere objektivt på situationen. Det er netop dette som kan hjælpe en til at komme ud af krisen.
Psykoterapi er en fællesbetegnelse for forskellige former for samtaleterapi, der alle består i, at psykoterapeuten ved hjælp af gentagne samtaler forsøger at afhjælpe patientens psykiske problemer. Man kan finde psykoterapi Kolding hos Steen Lundsgaard (steenlundsgaard.dk).

Steen Lundsgaard, psykoterapi Kolding

Steen Lundsgaard er en coach Kolding, som er uddannet psykoterapeut med speciale inden for gestaltterapien. Steen Lundsgaard har desuden taget flere uddannelser og kurser inden for terapi-området. Derfor tilbyder han idag terapi inden for: Gestaltterapi, individuel terapi, par terapi og teenagecoaching. Så søger man en coach Kolding, kan man kontakte Steen Lundsgaard. Find brochuren om phsykoterapi kolding her: http://www.steenlundsgaard.dk/media/1012/sl_psykiatri_4s-2.pdf

Kategorier: Sport og friluftsliv