En beskrivelse af e cigs

Der er flere og flere mennesker, der gerne vil stoppe med at ryge,d e har dog brug for nikotin skydet, og det kan sagtens komme fra nikotin tyggegummi eller ligende, men så får man ikke følelsen af at have det i hånden, også er der faktisk stadig en chance for at man begynder at ryge igen, det er derfor at de hos kc-smoke.dk har rigtigt mange forskellige e cigaret, som kan man forskellige ting, eller nogle er kraftigere end andre.

Hvis man ikke helt vil trappe ned på nikotinen, ja så er en e cigaret eller en el cigaret lige noget for en, da man får følelsen af at ryge, det er dog bare meget sundere. Man kan selv bestemme hvor meget nikotin der er i ens e smoke, dat det har noget med væsken at gøre, og der findes der hundrede tusindvis af forskellige smage, og styrker. Det bliver også mere og mere populært blandt unge, da det er sundere samtidig, med at man får følelsen med at ryge.

En e smøg fungere meget simpelt, den består af to dele, et batteri og en væskebeholde, når der trykkes på en knap, så sender batteriet strøm til væskebeholderen, hvor der sidder en glødetråd, som så laver ens e væske om til damp, man slipper altså både for lugten, og alle de gule ting man får af at ryge normale cigaretter, som gule tænder og vægge.

Der er nogle ting man skal huske inden at man køber og bruger en e cigaret: Man skal først og fremmest finde en model der passer ind, som laver lige netop den mængde røg man gerne vil have. Så skal man også finde en e væske som passer en, dels med smagen, men også med styrken, og det er forskellige præferencer til forskellige mennesker, de fleste mennesker, der bruger en e cigaret, for at stoppe med at ryge, bruger faktisk bare den “normale” cigaret smag, da det andet bliver alt for fansy.

Kategorier: Sport og friluftsliv