Søger du efter en prisvenlig GPS tracker til bil, er Zentrack sikkert noget for dig. Virksomhedens motivation er at GPS sporing skal være nemmere og billigere end de løsninger der ellers har været på markedet.
Hardware til GPS tracking kan godt være dyrt for forbrugeren, både ved indkøb og fordi brugeren ofte bindes til et årligt abonnement på deres sporings portal.

Zentrack gør det anderledes. De tilbyder, at du som forbruger kan få et måned til måned abonnement, uden nødvendigvis at købe en GPS tracker først, og du er fri til at opsige abonnementet når som helst. Det betyder at Zentrack kan levere Danmark bedste GPS sporing til prisen!

GPS Trackere

Zentrack tilbyder 4 forskellige slags GPS tracker til bil, i forskellige prisgrupper og med forskellige muligheder. Der er løsninger til bilen men også til kæledyret, og hvis man ikke har mulighed for fast strømforsyning, kan man vælge en model med batteri.

Sporingsportal

Du kan se og følge dine GPS trackere på et kort, som konstant opdaterer GPS trackernes position på kortet. Der bruges Google maps, og der er således også integreret streetview visning, ligesom du kan vælge mellem satellit eller anden traditionel kort layout.

Sporingsportalen er designet således, at den fungerer optimalt på alle enheder, det vil sige at uanset om du bruger en mobil, tablet eller PC, så vil den fungere på en god og brugervenlig måde i din browser.

Med sporingsportalen kan du nemt og hurtigt se bagud i tiden, hvor gps trackeren har befundet sig på en given dato, de sidste 12 måneder. Desuden kan du med bevægelsesalarmer modtage en alarmbesked, hvis en GPS tracker bevæger sig på et tidspunkt den ikke burde.Fx. kan du sætte en alarm til at blive udløst, ved bevægelse mellem kl. 22.00 og 07.00 om morgenen. Det er super smart og effektivt, og du kan sove roligt om natten.

Kategorier: Elektronik