Skal der være fest, så lad der være fest

Fredag og lørdag aften er de mest gængse dage at nyde en drink. Om det sker derhjemme eller ude på restaurationer, caféer eller diskoteker, så skal det være kvalitet. Selv de små detaljer har betydning, når det gælder nydelsen af en drink. Om vi taler om en Gin Hass, en Strawberry Daiquiri eller en Pina Colada, så er en ting sikkert: Den skal være kold, og der skal isterninger i. Hvor restauranter, barer og diskoteker allerede har en faststående isterningmaskine, så er det ikke alle hjem, der har isterningerne parate. Det kan der gøres noget ved nu. På internetshoppen BarLIfe.dk sælges der nu isterningmaskiner til hjemmebrug. De er lige så professionelle, som dem BarLife sælger til restaurationsbranchen, blot er de mindre. For BarLife er det vigtigt kun at sælge kvalitet, da maskinerne kan blive så billige, at de får problemer med nedkølingen.

Drinks med stil

Det er ikke kun i James Bond filmene, at man kan fremelske drinks med stil. På trods af, at Casino Royal præsenterede adskillige lækre drinks på skærmen, så har man nu mulighed for at efterligne dele af dette scenarie selv. For det første kan man hos BarLife købe en ismaskine, der sørger for rigeligt med isterninger. Isterningmaskine til hjemmebrug fås i flere forskellige størrelser og prisklasser. Herudover sælger BarLife også barudstyr og løsøre til selve baren. Da baren endelig ikke skal gå glip af kerneproduktet, så sørger BarLife også for, at man i samme ombæring kan bestille både den vigtige spiritus samt blandingsprodukterne. Der er også sørget for drinksglas på menuen og endelig så byder udvalget på en champagnesabel som rosinen i pølseenden.

Blog om BarLife

På BarLife’s hjemmeside kan man øge sin viden, hvis man ønsker at bliver bedre til finesserne. BarLife blogger om alt fra hygge på terrassen, til viden om proptrækker, vinkølere, jiggeren til hemmeligheden bag en god kop kaffe. En lille kuriositet er blogindlægget om, hvordan man bygger sit drukspil op til festen. BarLife tilbyder prisgaranti og de fem stjerner på Trustpilot peger i retning af, hvor stor kvalitet BarLife selv lægger i deres detaljer.

Kategorier: Elektronik