Min mormor og morfar har haft gang i det helt store bygge projekt hen over sommeren. De har nemlig været i gang med at udvide hytten med en udestue. De synes lige pludselig at de manglede noget plads, og derfor har de besluttet at de ville bygge en udestue. Eller det vil sige, at de selvfølgelig har fået professionel hjælp, men de har stået for det hele, samt tegningerne og arkitekturen. Min morfar er nemlig gammel arkitekt, så han har selv tegnet det hele. Ret sejt hvis du spørger mig. Min mormor har stået for den indvendige indretning. Og der har jeg været lidt med på råd. De skulle nemlig have nye gardiner, og så ville min mormor høre, hvad for nogle gardiner, som jeg synes var de smarteste. Men jeg foreslog faktisk en anden løsning.

Smart alternativ

I stedet for den traditionelle løsning, synes jeg nemlig, at de skulle vælge solsejl i stedet for. For med solsejl kan de nemlig blende ned for solen, uden at skulle lukke den helt ude. Og det synes jeg faktisk er lidt smart, når man nu bygger en udestue, for at sidde derude og nye vejret og solen. Så ville det da være synd, at skulle lukke den ude. Derfor tror jeg nu også, at jeg har fået dem overbevist om, at solsejl er den rigtig løsning. Ud over det, har vi også købt nye puder. Min mormor er en rigtig hygger, og til sådan noget er puder godt. Så vi har været ude og købe en masse puder med flot motiv og i fine farver, som passer til resten af indretningen. Vi fik nogle rigtig fine nogle billigt fra Moogio shop.

Kategorier: Sport og friluftsliv