Det er blevet populært med plakater i de danske hjem, og nye designere til denne plakatkunst dukker hele tiden op med nye kreative koncepter. Design billeder på plakater som fortolker danske og nogengange også udenlandske designklassikere på en ny måde, vinder mere og mere indpas på det danske marked, og sidste nye skud på stammen, kan man se hos www.x-tension.dk

X-tension Galleri og Design drives af ægteparret Charlotte og Preben, og det er også dem, der står bag de designs, man finder på de mange plakater. Fællesnævneren for plakaterne er, at de fortolker kendte danske designklassikere med en vis portion humor og nyskabelse. Design billeder giver et frisk pust til hjemmet og med en Dansk design plakat, får man virkelig noget lækkert at pryde sin væg med.

Design billeder hos X-tension tæller blandt andet nyfortolkninger af klassikere som Svanen, Ægget, Musselmalet stel samt meget meget mere. Uanset om man i forvejen har en hang til de danske designklassikere, eller bare kunne tænke sig at se, hvad man også kan få ud af de smukke klassikere indenfor møbler og porcelæn, så bør man kigge på det flotte udvalg af plakater, man finder hos www.x-tension.dk

Udover nyfortolkninger af de klassiske designs, findes også et væld af andre danske design- og produktklassikere, som de fleste vil kunne nikke genkendende til. Sortimentet er bredt, så uanset om det er en gave til en selv, eller en man holder af, mand som kvinde, så kan man finde noget, der lige passer til den helt perfekte gave.

Udover plakater kan man også købe rammer, der passer til på mål. En smuk plakat fortjener også en smuk ramme at hænge i, for på den måde holder den meget længere samtidig med, at den får et lækkert udtryk, når den hænges op i en flot ramme.

Man kan se meget mere på www.x-tension.dk

Kategorier: Boligindretning