Branding er og bliver en meget vigtig faktor, når virksomheder skal markedsføre sig selv såvel som sine produkter. En virksomhed med et stærkt brand, eller en produkt med en stærk brandværdi, vil alle dage have langt nemmere ved at blive solgt og ikke mindst accepteret af forbrugerne, og derfor er det også altafgørende, at man som virksomhed har en stærk markedsføringsstrategi. Weablog er en måde, hvorpå man som virksomhed kan få brandet sit produkt eller sig selv, uden at det behøver at koste en bondegård, ej heller behøver det at kræve en større markedsføringskampagne. I stedet kan man som virksomhed via Weablog, få bloggere til at skrive om enten virksomheden eller om det produkt, man som virksomhed gerne vil ud på markedet med.

Der findes efterhånden en del bloggere i Danmark, og det er netop i form af bloggere, at Weablog sørger for, at virksomhedens brand og produkt markedsføres. Influenter og bloggere får via Weablog stillet skriveopgaver til rådighed, og det er så her, at bloggeren på sin egen blog skriver om eksempelvis et nyt produkt. Bloggeren bliver betalt pr. opgave, og hverken virksomhed eller blogger behøver at have direkte kontakt med hinanden, idet Weablog sørger for, at kontakten etableres mellem blogger og virksomhed,

Forud for et samarbejde går Weablog ind og vurderer den enkelte bloggers blog. Det gør de, fordi det er utroligt vigtigt, at bloggen har nok følgere og læsere til, at det giver mening, at man betaler en blogger for at udbrede ordet om virksomheden og / eller produktet på sin blog.

Weablog samarbejder med de fleste typer af blogs. Det kan eksempelvis være madlavningsblogs, rejseblogs, modeblogs samt meget mege mere. Ønsker man enten som blogger eller virksomhed at kigge nærmere på det, kan man med rette kigge på Weablog.
Opret opgaver på Weablog her og kom igang med at tjene penge for at skrive blogs. Så bliver det næsten ikke nemmere.

Kategorier: Boligindretning