Bliv klogere på din forretning med iværksætterhjælp

Har du en drøm om at blive selvstændig og starte egen virksomhed i Kolding, men mangler du et sted at starte? -Ja, så kan det være du har fundet hjælpen her. Du skal nemlig ikke v??re bange for at stå med det hele selv. Søger du rådgivning, inspiration eller mangler du et kursus for at forbedre dine kompetencer, kan du få hjælp hos House of Innovation i Kolding. House of Innovation er et iværksætter- og rådgivningshus, som giver dig de rigtige rammer – både fysiske og kompetencemæssige – til at komme i gang med drømmevirksomheden.

Som iværksætter i Kolding får du gratis rådgivning hos House of Innovation hver torsdag mellem kl 16 og 18. Det kan være du går rundt med en god idé, eller mangler sparring i forhold til din etablering af forretning og strategi, hvor det kræver en erfarens hjælp. Du er altid mere end velkommen til at kigge ind forbi. Her finder du alle de gode “tilbud” som

I Kolding går det faktisk ret godt at være iværksætter ifølge en analyse lavet af Region Syddanmark. I 2013 lå Kolding nummer 1 over etablering af nye virksomheder, og blev samtidig for 3. år i træk nomineret til at være årets iværksætterkommune. Det er naturligvis rigtig gode indikatorer for, at du kan få større succes i Kolding som iværksætter, da der vil være den rette hjælp at hente.

Udover den gratis rådgivning, kan du tilmelde dig spændende informationsmøder, som også kan være med til at hjælpe dig godt på vej videre som iværksætter. Her vil du kunne få værdifulde og praktiske værktøjer og informationer. Du vil også blive sat ind i de muligheder, du har som iværksætter hos House of Innovation. Der bliver løbende afholdt kurser, hvoraf nogle er gratis.

Mangler du fysiske rammer for at kunne køre forretningen, kan du også leje dig ind i et lokale hos House of Innovation. Fordelen er jo netop at du kommer ud af din egen bolig, og møder andre mennesker og skaber dig et stærkt og solidt netværk. Det kan være du får et spændende samarbejde, eller møder andre som du kan sparre med i forhold til løsninger på udfordringer og meget mere.

Kategorier: Ikke-kategoriseret