Er du på udkig efter et nyt og billigt toilet?

Find det rigtige WC til en overkommelig pris

Et nyt toilet inklusiv montering kan være en smådyr affære, men der er måder hvorpå man kan få et nyt toilet, uden at det bliver alt for dyrt. Hvis du køber toilettet hos BilligVVS.dk og derefter får en professionel vvs’er til at installere det, kan det gøres meget billigere.

Hvilken type toilet foretrækker du

Hos BilligVVS er der stort udvalg af toiletter. Så der er gode muligheder for at du kan finde præcis det toilet du søger, uanset om du søger et væghængt toilet, eller stående, hos BilligVVS har de alt hvad du skal bruge.

Kig forbi og se udvalget

På hjemmesiden kan du se det store udvalg af billige wc’er, som på nem og overskuelig vis er inddelt i kategorier, så det er let at danne sig et overblik, og finde det toilet eller tilbehør, der matcher dine ønsker og behov.

Gulvstående toilet

Til montage af gulvstående toilet skal der bruges forskelligt tilbehør som du alt sammen kan finde på hjemmeside. Det er f.eks. en tilslutningsslange og i visse tilfælde også et toiletsæde, medmindre der står på varen, at disse tilbehør medfølger.

Toilet med hængeskål

De forskellige typer toiletter kræver ofte forskellige typer af tilbehør. Når du har fundet den ønskede hængeskål til dit toilet, skal du kigge efter et toiletsæde, der kan bruges dertil. I visse tilfælde medfølger dette, så det skal du lige tjekket efter. Passende toiletsæder findes som regel lige under de relaterede varer til hængeskålen. Til toilettet skal der også vælges en indbygningscisterne, hvortil der skal bruges en trykknap. Disse ting er ligeledes at finde under relaterede varer til produktet.

Du kan finde det hele til en lav pris hos Billigvvs.dk.

Kategorier: Hus og hjem