Når vores facader er ved at blive godt beskidte, plejer vi altid at benytte os af et rengøringsfirma, som kan give os lige netop den rengøring vi har brug for. Første gang vores facader i det nye hus var blevet beskidte, skulle vi først til at finde et firma, som kunne lave rengøring for os, og da vi ikke lige umiddelbart kendte til nogle firmaer, måtte vi søge efter nogle forskellige rengøringsfirma, som kunne tilbyde os deres hjælp. Heldigvis fandt vi hurtigt et firma, som lige netop passede ind efter vores krav.

Samme firma hver gang

Nu har vi altid et telefonnummer liggende, så vi hurtigt kan kontakte vores rengøringsfirma, når vi har brug for en facaderengøring. Firmaet er rigtig god til at sætte sig ind i vores sted, og se hvad det er vi har brug for, uden at vi skal til at have en større dialog med dem. Det er virkelig positivt at bruge det samme billige rengøringsfirma hver gang, så slipper vi for at skulle sætte et nyt firma ind i sagen hver evig eneste gang.

facaderengøring

God connect

Vores facader bliver virkelig hurtigt beskidte, så i stedet for at vi skal have firmaet til at komme hver fjortende dag, så har de været så søde at give os noget facaderens, så vi selv kan rense vores facader uden deres hjælp. Selvfølgelig kommer de stadig en gang hver eller hver anden måned, da vi slet ikke kun kan klare vores facader med almindelig facaderens i en længere periode. Heldigvis laver de en meget grundig facaderengøring, som gør at vores facader ikke er så modtagelige over for skidt, som de engang har været.

Vedvarende kontakt

Når vores rengøringsfirma kommer hjem til os, plejer vi altid lige først og snakke om hvad det er der skal laves, da det ofte kan være forskelligt fra gang til gang, om der skal laves noget nyt. Efterfølgende går de bare i gang med den rengøring der nu skal laves. Ofte hænder det nu også, at vi slet ikke er hjemme når vores rengøringsfirma kommer. Men så er det fordi vi på forhånd har aftalt med dem, hvilket facaderengøring de skal lave denne gang. Nogen gange gør vi det allerede gange før, så de ved besked lang tid før. Det fungere rigtig godt for os.

Kategorier: Mit arbejde