Lækker badebro

Bade- og bådbroer

Den sikre vej til friluftslivet i og ved vandet er en smuk bade- eller bådebro fra Lækker badebro
Professionelt udførte badebroer i smukt og tidsløst design der holder år efter år. Bæredygtige materialer til din badebro så du kan gå på den med god samvittighed. En tur i fjorden eller en dukkert i søen foregår bedst og mest sikkert fra en badebro. Vi elsker alle at opholde os ved vandet, både sommer og vinter er her smukt og højt til loftet. Tag et tæppe med og sæt dig på badebroen og lad roen falde over dig.
Nyd stilheden og den smukke udsigt fra din badebro i et smukt og holdbart design. En badebro der laves efter specialmål og moduler som kan tilpasses lige dit behov. Kvalitet og godt håndværk sikrer dig den smukkeste badebro langt ud i fremtiden.
Vi fremstiller badebroer med udgangspunkt i kundens ønkser og vi har mulighed for at tilpasse vores moduler lige efter dine behov. Broerne er fremstillet i Danmark og overholder alle sikkerhedsregler.
Ønsker du et læhegn, en stige eller ligende så klarer vi også den opgave. Vi tilbyder forskelligt tilbehør til din badebro – stiger, gelænder, læhegn, kajaklifte ja sågar udervandslys.
Vi fremstiller badebroer og bådebroer udfra devisen at det skal være vedligeholdelsesfrit eller delvist vedligeholdelsesfrit således at du kan bruge fritiden på at nyde vandet, broen og roen. Lad ungerne fange krabber liggende på maven, tag stigen et skridt af gangen hvis du skal nyde en dukkert, tag kæresten eller konen med ud for enden af broen og nyd et glas vin en sommeraften eller en kop varm kakao en vintermorgen.
Fortøjr din båd ved din egen badebro, nyd livet ved vandet og glem alt om kedeligt og opslidende vedligehold og brug din fritid på det der gør dig glad. Livet ved vandet er skønt for hele familien.

Kategorier: Hus og hjem